Wat maakt een Great Cycling Jersey.

De fietsindustrie is uiterst concurrerend als het gaat om het op de markt brengen van de beste producten. Iedereen heeft zijn eigen perspectief op wat een geweldige fietstrui is. We willen onderzoeken wat dat precies is en bij Login geloven we dat we het geheim hebben blootgelegd. 


Onderzoek is de sleutel.

Een van de fundamenten van het creëren van een geweldige fietstrui is natuurlijk onderzoek. Om op te vallen moet je natuurlijk zien wat de concurrentie doet. Bij Login hebben we ruim 6 maanden onderzoek gedaan naar de markt voordat we onze eerste prototype fietstruien maakten. We begonnen met het bekijken van de toonaangevende merken in de industrie en analyseerden of er iets voor ons ontbrak in hun producten. Wat we vonden is dat veel merken te bang waren om de vrijheid van kunst en design in hun producten te verkennen. De meeste fietstruien, koersbroeken en andere fietskleding producten waren gewoon. Eenvoudige styling en af en toe een kleurblokkering is alles wat we zagen. Er zat geen "plezier" in hun producten, niets dat onze aandacht zou trekken. Misschien is het idee daarachter wel veiligheid voor de verkoop. In ons geval voor Login was dit geen optie. Als nieuw merk ben je gedwongen om je te onderscheiden van de rest en de beste manier om dat te doen is om gekke ontwerpideeën te verkennen die sommigen zouden verjagen, maar die de geest van veel meer zouden veroveren. Vervolgens gingen we kijken naar kleinere, meer lokale merken. Zij hadden veel betere ontwerpen dan de meeste toonaangevende merken. Ook hier weer om dezelfde reden dat we het aanbieden van veel ontwerpen tot onze prioriteit moesten maken. Maar ook hier ontbrak er iets. Het ontbrekende deel was de kwaliteit van hun kledingstuk. Wat we ontdekten is dat veel van de merken die zich een grote verscheidenheid aan ontwerpen kunnen veroorloven, de kleding niet produceren. Ze hebben leveranciers in China die zorgen voor de productie, de positionering en het creëren van nieuw snijwerk voor de producten. Dit wordt natuurlijk gedaan om de kosten van de goederen te verlagen en uw marges te verhogen. Dat is allemaal goed, maar u verliest het contact met uw producten. U begint er minder om te geven van welke stof uw fietstrui is gemaakt of hoe het past, zolang het maar verkoopt. Het hebben van een aannemer voor de productie dwingt u ook om voorraad te houden. Dit betekent dat u veel minder kans heeft om te gokken op verschillende ontwerpen en dat u de veilige opties die u denkt te verkopen behoudt.

Verhaal begint.

Dit is waar Login Cycle Club zijn niche heeft gevonden. De meeste fietskleding was te duur, te saai of extreem slecht van kwaliteit. We besloten dat probleem aan te pakken. We creëerden een merk met #rideinfashion als boodschap en een van de pijlers van het succes. We willen aan de wielerwereld overbrengen dat je wielertrui of fietsbroek niet saai hoeft te zijn. Ze hoeven ook niet gek duur of van slechte kwaliteit te zijn. We gebruiken alleen Italiaanse geïmporteerde stoffen en hebben onze eigen fabriek die wordt gerund door een klein team van toegewijde medewerkers die een enkel doel hebben voor het merk en dat is het verstrekken van kwaliteit fietskleding die zowel leuk en stijlvol is tegen een zeer betaalbare prijs. We gebruiken design als ons belangrijkste verkoopargument. Vanaf de eerste dag, toen we alleen nog maar fietstruien en koersbroeken in de rij hadden, hebben we voorrang gegeven aan de selectie van het ontwerp. Laten we eerlijk zijn, de eerste producten waren niet geweldig. Terugkijkend is het gemakkelijk om te vertellen wat er mis was en wat er precies verbeterd moest worden. We zijn nu 5 jaar op de markt en hebben veel geleerd over de fietsindustrie. Wielerkleding is een lastige zaak, maar we hebben het hoofd erbij gehouden. We bezochten InterBike in Las Vegas, CycleMode in Japan en InterBike in Taiwan in ons 5-jarig bestaan. We ontwikkelden geweldige contacten die we konden gebruiken om onze producten te verbeteren en een breder publiek te laten genieten. De weg was hobbelig, maar we zijn trots te kunnen zeggen dat we zijn waar we wilden zijn. We hebben in de loop der jaren veel verbeterd en bieden nu veel meer dan alleen maar fietstruien en slabberbroeken. We bieden alles wat je als individu of als wielerploeg wilt. We bieden handschoenen, triatlon artikelen, sokken, onze eigen login fietsschoenen, jassen, wintertruien, basislagen, t-shirts, teampolo, shorts en nog veel meer. In 2017 hebben we diep geïnvesteerd in de mogelijkheden voor fietskleding op maat. We hebben grote teams in Zuidoost-Azië benaderd en zijn erin geslaagd om partnerschappen met hen aan te gaan. Vanaf die dag tot nu toe hebben we nauw samengewerkt om geweldige teamkleding voor de wielersport te creëren en we zijn er trots op te kunnen zeggen dat deze teams tot op de dag van vandaag nog steeds met ons meegroeien met de login wielerclub. We hebben in de loop der jaren ook distributieovereenkomsten kunnen sluiten. We hadden kortstondig een partner in Zuid-Korea en Taiwan en breiden nu uit naar de Franse en Singaporese markt. Spannende tijden liggen in het verschiet voor het inloggen en we zijn klaar om uit te breiden, beter te zijn en de veilige kwaliteit fietskleding aan te bieden tegen een betaalbare prijs die we altijd hebben. 

Bekijk onze nieuwe collectie : https://logincycleclub.com/collections/new-items

Dus wat maakt Login Cycling Jerseys geweldig?

  1. Uitgebreid onderzoek in de markt 
  2. In eigen beheer produceren om de beste kwaliteit te garanderen 
  3. Ontwerpen waar we mee kunnen experimenteren, zonder dat het ons een fortuin kost om voorraad te houden. 
  4. Focus op mode 
  5. Gebruik van Italiaanse stoffen in première 
  6. Passie om onze producten te verbeteren en elke dag beter te zijn
  7. Betaalbare prijs

Bekijk onze Instagram : https://www.instagram.com/logincycleclub88/