Login Cycle Club Skylane Store

Skylane, de beste bestemming voor fietsers in Bangkok. De afgelegen ligging, omgeven door rustige velden, zorgt voor een perfect fietspad; 23,5 km fietspad om precies te zijn. Na een langdurige herontwikkeling in januari 2018 is Skylane eindelijk opengesteld voor fietsers. Skylane biedt een groot fietspad en een korter loopparcours en heeft ook diverse fietsgerelateerde winkels, foodcourt, lounges en diverse eet- en drinkgelegenheden. 

Login Cycle Club heeft het geluk gehad een van de merken te zijn die gekozen zijn om deel te nemen aan dit project. Login Cycle Club heeft zich verzekerd van een winkellocatie in Skylane. Hier worden niet alleen Login kleding verkocht, maar ook LOOK Cycle producten. Op de eerste verdieping is er een display met Login Cycle Club-artikelen die te koop zijn, LOOK Cycle-accessoires zoals pedalen en schoenplaatjes en zelfs een assortiment fietsen. Als u naar de Login Cycle Club winkel komt, kunt u een geweldige service van ons personeel, gratis verfrissingen en veel zitruimte verwachten. Alle goederen zijn te koop. Op de tweede verdieping is er een lounge met gratis koffie, een vergaderzaal voor aangepaste kleding die u kunt aanvragen. Onze ontwerper zal samen met u een kit van uw dromen maken. Maten sets om de pasvorm op maat te proberen zijn ook beschikbaar. 

Een van de spannendste onderdelen is de mogelijkheid om LOOK Bicycles te testen. Er zijn twee fietsen beschikbaar voor het testen van skylane! LOOK Cycle Test Ride. 

Login Cycle Club wacht op u in onze Skylane Shop.